+385 99 508 58 79


1 EUR = 7,53450 HRK   |   info@kreagume.com
 
KreaGume - Najveći izbor guma
0

Vodic za kupovinu

Vodic za kupovinu

Vodič za kupnju u webshopu KreaGume.hr
KUPOVINA AUTO GUMA
Sve auto gume prikazane na našim stranicama su dostupne za kupovinu. Valja obratiti jedino pažnju na stanje lagera ili vrijeme dostave. Gume koje imaju vrijeme dostave više od 72 sata se vrlo vjerojatno ne nalaze na našem lageru i vrijeme dostave je od 5 do 15 dana.

Klikom na AUTO GUME u našem izborniku otvara vam se tražilica u koju morate upisati željenu dimenziju guma.
Odaberite ŠIRINU, VISINU i RADIUS gume koja vas interesira.
Ukoliko niste sigurni koja vam dimenzija treba za vaš automobil najsigurnije je pogledati u prometnoj knjižici vozila ili pročitati dimenziju s bočnice gume na vašem vozilu.
Nakon što ste odabrali dimenziju guma koja vas interesira, kliknite TRAŽI i prikazat će vam se gume koje imamo na lageru ili možemo naručiti za vas u kratkom roku.
Iz ponuđenih rezultata pretrage odaberite gumu koja vam odgovara po cijeni ili model gume kojeg želite.
Odaberite broj komada koji želite kupiti i kliknite DODAJ. Odabrana guma će biti dodana u košaricu.
Ukoliko želite saznati više ili pogledati veću sliku gume, kliknite na sliku gume ili njen naziv.
Nakon što ste kliknuli DODAJ u pop-up prozoru ponudit ćemo dodatne opcije, možete ih odabrati ili jednostavno nastaviti na košaricu tako da kliknete DOVRŠI KUPOVINU
U KOŠARICI upišite sve podatke koji se traže od Vas. Odaberite naćin plačanja, naćin dostave, a dodatne napomene ili pitanja slobodno upišite pod polje VAŠA PORUKA
Jednom kada ste ispunili sve tražene podatke kliknite na DOVRŠI KUPOVINU.
PRETRAGA AUTO GUMA (cjenik auto guma)
Kliknite u izborniku na AUTO GUME i prikazat će Vam se tražilica dimenzije za auto gume.
Odaberite željenu dimenziju i kliknite na "TRAŽI" nakon čega ćete dobiti rezultate pretraživanja odnosno cjenik auto guma.
U rezultatima pretraživanja možete filtrirati rezultate tako da stavite kvačicu na "checkbox" sa lijeve strane. Npr. ako želite da Vam se prikaže samo zimska guma stavite kvačicu na checkbox zimske gume, ako želite ljetne guma stavite kvačicu na ljetne gume, ako želite cjelogodišnja guma stavite kvačicu na cjelogodišnje gume. Za prikaz samo guma sa M+S oznakom stavite kvačicu na M+S. Ako želite da vam se prikaže samo Michelin guma samo stavite kvačicu na Michelin i dobit ćete rezultate samo za Michelin gume. U isto vrijeme možete staviti kvačicu na više proizvođača. Npr. ako želite da Vam se osim Michelin guma prikažu Bridgestone gume, Continentali gume, Kumho gume, Pirelli gume, Sava gume itd. Osim navedenih filtera možete još filtrirati prema indeksu brzine, klasi te posebnim ozakama RFT (run on flat) i XL (extra load).
Svaki artikal ima detaljniji pregled koji možete vidjeti tako da kliknete na opis artikla ili sliku gume i dobit ćete stranicu sa opširnim detaljima za željenu auto gumu.
Ako ste pronašli odgovarajuće auto gume i želite ih naručiti, odaberite količinu i kliknite na "DODAJ" nakon čega ćemo vam u pop-up prozoru prikazati dodatne opcije.

KUPOVINA MOTO ILI SKUTER GUMA (cjenik moto i skuter guma)
Kliknite u izborniku na MOTO GUME i prikazat će Vam se tražilica dimenzije za moto gume.
Imamo posebno tražilicu za prednje gume i posebno za zadnje gume. Ako Vam treba prednja i zadnja moto guma tada odaberite prednju i zadnju dimenziju. Ako Vam treba samo prednja guma tada odaberite samo prednju dimenziju a zadnju ostavite prazno. Nakon što ste odabrali dimenzije kliknite na "TRAŽI" nakon čega ćete dobiti rezultate pretraživanja odnosno cjenik moto guma / skuter guma.
U rezultatima pretraživanja možete filtrirati rezultate tako da stavite kvačicu na "checkbox" sa lijeve strane. Npr. ako želite da Vam se prikaže samo prednja moto guma stavite kvačicu na checkbox prednje gume, ako želite da Vam se prikaže samo zadnja moto guma tada stavite kvačicu na zadnje gume. Filtrirati možete i prema proizvođaču moto guma. Ako želite da vam se prikaže samo Michelin moto guma samo stavite kvačicu na Michelin i dobit ćete rezultate samo za Michelin moto gume. U isto vrijeme možete staviti kvačicu na više proizvođača. Npr. ako želite da Vam se osim Michelin moto guma prikažu Bridgestone moto gume, Metzeler moto gume, Pirelli moto gume, Heidenau moto gume, Sava moto gume itd. Osim navedenih filtera možete još filtrirati prema indeksu brzine.
Svaki artikal ima detaljniji pregled koji možete vidjeti tako da kliknete na opis artikla ili sliku moto gume i dobit ćete stranicu sa opširnim detaljima za željenu moto gumu.
Ako ste pronašli odgovarajuće moto gume i želite ih naručiti, odaberite količinu i kliknite na "DODAJ" nakon čega ćemo vam u pop-up prozoru prikazati dodatne opcije.

KUPOVINA FELGE (cjenik felgi)
Kliknite na menu tab FELGE i prikazat će Vam se tražilica za felge.
Imamo tražilicu prema vozilu i tražilicu prema razmaku rupa. Nakon što ste odabrali vozilo ili razmak rupa kliknite na "TRAŽI" nakon čega ćete dobiti rezultate pretraživanja odnosno cjenik alu felgi.
U rezultatima pretraživanja možete filtrirati rezultate tako da stavite kvačicu na "checkbox" sa lijeve strane. Npr. ako želite da Vam se prikaže samo felge za zimske uvjete stavite kvačicu na checkbox zimski uvjeti. Ako želite da Vam se prikažu felge u crnoj boji tada stavite kvačicu na CRNA / BLACK. Filtrirati možete i prema proizvođaču felgi. Ako želite da vam se prikažu samo Rial felge samo stavite kvačicu na Rial i dobit ćete rezultate samo za Rial alu felge. U isto vrijeme možete staviti kvačicu na više proizvođača. Npr. ako želite da Vam se osim Rial alu felgi prikažu Alutec felge, ATS felge, Z-Performance felge itd.
Svaki artikal ima detaljniji pregled koji možete vidjeti tako da kliknete na opis artikla ili sliku felge i dobit ćete stranicu sa opširnim detaljima za željeni model felge.
Ako ste pronašli odgovarajuće felge i želite ih naručiti, odaberite željenu količinu i kliknite na "DODAJ" nakon čega Vam nudimo opciju dodavanja AUTO GUMA gdje možete uštedjeti do 500 kuna.
U detaljima felge možete opširnije pogledat slike i tehničke informacije. Ako želite naručiti felge odaberite količinu i kliknite na KUPI FELGE. Preporučamo Vam da uz felge kupite i auto gume i na taj način ćete dodatno uštedjeti novac.br
Nakon toga će Vam se na novoj stranici prikazati kombinirani rezultati željene felge sa različitm opcijama auto guma. Kliknite na " DODAJ " te u pop-up prozoru odaberite dodatne opcije ili DOVRŠITE KUPOVINU.

KOŠARICA

PREGLED NARUDŽBE
U košarici možete dodati ili smanjiti količinu klikom na "+" ili "-".
Po želji dodajte preporučene proizvode kao npr. Tubeles ventile
Ako želite dodati još proizvoda kliknite na DODAJ JOŠ ARTIKALA i ponovite gore navedeni postupak opisan pod "PRETRAGA".

1. ADRESA ZA RAČUN
Unesite adresu za dostavu računa tako da popunite sva ponuđena polja. Ime, Prezime, Ulica i kućni broj, Mjesto, Poštanski broj.
Upišite konakt broj mobitela na koji želite primiti SMS za status isporuke.
Upišite e-mail adresu na koju želite primiti potvrdu narudžbe.
Ako nemate e-mail adresu stavite kvačicu na checkbox "Nemam email adresu" i potvrda narudžbe umjesto na e-mail bit će Vam poslana na SMS.

2. ADRESA ZA DOSTAVU
Odaberite način i adresu dostave:
Dostava može biti ista kao i adresa za račun
Dostava može biti kod vulkanizera. Preuzmite i ugradite gume kod Vašeg lokalnog vulkanizera i rezerviratje termin za ugradnju.
Dostava može biti na neku drugu adresu, različitu od adrese za račun. Npr. na Vaše radno mjesto, kod susjeda, itd.

3. PLAĆANJE
Odaberite način plaćanja. :
Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču po primitku pošiljke
Virmanom - plaćanje uplatnicom ili internet bankarstvom
Karticom - sigurno on-line plaćanje karticama do 12 rata

4. POŠALJI NARUDŽBU
Ako ste napravili sve gore navedene korake i želite poslati narudžbu kliknite na POŠALJI NARUDŽBU.
Nakon što ste kliknuli pošalji narudžbu na ekranu će Vam se pojaviti potvrda Vaše narudžbe koja će Vam također stići na e-mail ili SMS

Ako ste odabrali plaćanje karticom prije potvrde narudžbe bit ćete preusmjereni na sigurni sustav autorizacije CorvusPay
Na stranici autorizacije trebate upisati podatke o kartici i kliknuti na „Plati“ nakon ćega ćete dobiti potvrdu narudžbe.
Vaša kartica će biti autorizirana za ukupni iznos narudžbe, a iznos na kartici automatski naplaćen. U slućaju odbijanja narudžbe s naše strane ili odustajanja s vaše strane, iznos će biti u potpunosti vraćen na karticu kojom je plaćeno.

Naručenu robu Vam šaljemo sukladno roku isporuke navedenom u potvrdi narudžbe.